arrow_backward Uutisarkisto

Kumppaniksi Adaton tilaisuuksiin?

Kasvotusten kohtaaminen on merkityksellisestä ja tilaisuutemme tarjoavat tähän oivallisen mahdollisuuden. Adaton tilaisuudet ovat erinomainen media kuulla mitä alalla tapahtuu, mahdollisuus kertoa omista kuulumisista ja ratkaisuista sekä tavoittaa oma kohderyhmä kustannustehokkaasti. Vuonna 2024 kumppanuusmahdollisuuksia on useassa Adaton tilaisuudessa:

Energia-alan laskutus- ja perintäpäivät 14.-15.5.2024

Energia-alan laskutus- ja perintäpäivät on ainoa tilaisuus, jossa pureudutaan nimenomaan energia-alalla toimivien yritysten laskutusta ja perintää koskeviin erityiskysymyksiin.

Säti-päivät 6.-7.6.2024

Sähkömarkkinoiden tiedonvaihtopäivät eli SÄTI-päivät kokoaa yhteen tärkeimmät kollegat ja alan merkittävimmät puheenaiheet.

Sähköverkkopäivät 12.-13.6.2024

Sähköverkkopäivät saattaa yhteen sähköverkon johtavat asiantuntijat ja ammattilaiset ympäri Suomen. Ohjelma nostaa esille alan ajankohtaisimmat teemat liittyen sähköverkon regulaatioon, alan kehitykseen ja investointirahoitukseen. Seminaarin yhteyteen järjestämme kohtaamispaikan missä kumppaniyrityksillä on mahdollisuus esitellä yritystään, tuotteittaan ja palveluitaan sähköverkkoalan asiantuntijoille ja hankinnoista päättäville. Lisätietoa Sähköverkkopäivien kumppanuudesta.

Verkonrakennuspäivät marraskuussa 2024

Sähköverkonrakennuksen parissa toimivien vuoden päätapahtuma, tarkka ajankohta varmistuu myöhemmin.

 

Lisätietoa kumppanuuksista:

Miina Söderholm

Markkinointikoordinaattori

miina.soderholm@energia.fi

044 0181 110

Autamme mielellämme sopivan kokonaisratkaisun löytymisessä. Kartoitamme kanssanne tavoitteet ja rakennamme parhaiten tavoitteitanne tukevan kokonaisuuden.