arrow_backward Uutisarkisto

Leskelä korostaa Kaukolämpöpäivien merkitystä alaa yhdistävänä voimana

Kaukolämpöpäivät tunnetaan laadukkaasta ohjelmasta ja alan kehitystä eteenpäin vievistä keskusteluista. Tämän vuoden Kaukolämpöpäivät järjestetään 25.-26.8. Lahdessa, Euroopan ympäristöpääkaupungissa. Onkin luonnollista, että yhtenä ohjelman pääteemana on kaukolämmön hiilivapaa tuotanto 2025. Toisen päivän esitykset ja pohdinnat kytkeytyvät kuntien omistajaohjaukseen ja -politiikkaan.

Toimitusjohtaja Jukka Leskelä korostaa tilaisuuden merkitystä alaa yhdistävänä voimana: ”Kilpailu on kiristynyt, joten uusia kumppanuuksia tarvitaan ja niitä rakennetaankin jatkuvasti. Lahdessa on erinomainen mahdollisuus tavata alan merkittävimmät palveluntarjoajat ja yhteistyökumppanit. Kaukolämpöala on historiallisessa tilanteessa. Fossiilisten ja turpeen tilalle tulee vauhdilla uusiutuvaa ja uutta energiaa. Muutostilanteessa hyvien käytäntöjen ja kokemusten jakaminen korostuu.

Tuskin koskaan on Kaukolämpöpäiviä odotettu samaan tapaan kuin nyt. Luotan täysin tilaisuuden turvallisuuteen. Adato näytti jo viime vuonna järjestettyjen Kaukolämpöpäivien yhteydessä, että huolellisella suunnittelulla ja parhaita yhteistyökumppaneita hyödyntämällä isokin tilaisuus voidaan toteuttaa koronaturvallisesti.”

Tutustu tilaisuuden antiin ja ilmoittaudu mukaan!