arrow_backward Uutisarkisto

Miljardien verkkoinvestoinnit pohja paremmalle maineelle!

Nyt on aika panostaa miljardien verkkoinvestointien lisäksi myös sähkönsiirron maineeseen. Suomalaisilla verkkopalveluyrityksillä on vahva tekninen osaaminen. Harvasta asutuksesta ja vaikeista olosuhteista huolimatta sähkönsiirto on hoidettu hyvin ja muihin maihin verrattuna myös kilpailukykyiseen hintaan. On viestinnän tehtävä saada myös asiakkaat vakuuttumaan tästä.

Meillä on Adatosssa mahdollisuus seurata alan tapahtumia näköalapaikalta. Alan syvällinen ymmärrys luo vankan pohjan myös viestintäpalveluillemme. Sisältömme selittävät ajankohtaisia ilmiöitä ja auttavat asiakkaita ymmärtämään. Tuottamamme säännöllinen uutisten virta verkkosivuillenne sekä sosiaalisen median sisällöt pitävät huolen siitä, että myös asiakas tietää, että verkkoyhtiöissä tehdään joka päivä hartiavoimin töitä häiriöttömän sähkönjakelun puolesta.

  • Kokoamme viestintäryhmän asiakasyritystemme edustajista. Ryhmän tarkoituksena on verkkopalveluyhtiöiden viestinnän yhteiskehittäminen.
  • Tarjoamme alan yritykselle ilmaisen kartoituksen oman maineviestinnän toteuttamiseksi sekä ehdotuksen toteutusmallista. (Tämä ei sido vielä mihinkään.)

Miltä kuulostaa? Starttaisimmeko ensi vuonna yhteistyön verkkopalvelun maineen kirkastamiseksi?

Toimituspäällikkö Ari J. Vesa, ari.vesa@energia.fi, 0500 801 105