arrow_backward Uutisarkisto

Peruskurssin avulla perusasiat haltuun energia-alalla!

Peruskursseilta energia-asiat haltuun – ilmoittaudu syksyn koulutuksiin tai aloita vaikka heti Adaton verkkovalmennuksien avulla!

 

Energia-alan perusteet    

8.9.2022 Online

Energia-alan perusteet on peruskoulutus, jossa saat hyvän kokonaisnäkemyksen energiamarkkinoista, energian eri tuotantomuodoista sekä sähkön ja lämmön jakelusta.

Koulutuksessa perehdytään myös energia-alan eri käsitteisiin ja alan terminologiaan.

Energia-alan perusteet -koulutus sopii henkilöille, jotka haluavat oppia lisää energia-alasta tai ymmärtää alan terminologiaa. Tilaisuus sopii myös alan uusille työntekijöille.

Lue lisää ja ilmoittaudu

 

Kaukolämmön peruskurssi

9.-10.11.2022 Helsinki ja 24.11.2022 Vantaa

Kaukolämmön peruskurssin tarkoituksena on antaa kokonaiskuva ja peruskoulutus kaukolämmöstä.

Kahtena ensimmäisenä päivänä käsittelemme mm. kaukolämmön asiakkuutta, asiakaslaitteita, mittausta, lämpösopimusta ja kaukolämmön tuotantoa. Kuulemme myös yleiskatsauksen kaukolämmön siirrosta ja jakelusta.

Kolmantena kurssipäivänä käsittelemme tarkemmin kaukolämpöverkon suunnittelua, rakentamista, kunnossapitoa ja käyttöä.

Koulutus soveltuu alalle tulleille uusille työntekijöille, yrityksen sisällä uusiin tehtäviin siirtyneille, kapean sektorin osaajille ja yleistä kaukolämpötietämystään laajentaville henkilöille.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Jos ajankohta ei sovi sinulle tai haluat opiskella silloin kun itsellesi sopii, voit tilata itsellesi Adaton verkkokaupasta. Tutustu verkkokaupan valikoimaan.
Energia-alan perusteet -verkkovalmennuksen tai
Kaukolämmön perehdytyksen verkkovalmennuspaketti