arrow_backward Uutisarkisto

Starttaamme Viestintäryhmät elokuussa!

Adaton vetämät verkkopalvelu- ja kaukolämpöyhtiöiden viestintäryhmät ovat kustannustehokas tapa yhdessä miettiä ja kehittää nykyaikaista ja asiakkaiden arvostamaa viestintää sähköverkko– tai kaukolämpöyhtiölle. Ryhmien Teams-kokoontumisissa saamme toisiltamme ideoita ja kohtaamme samojen kysymysten parissa päivittäin painivia kollegoita. Samalla mietimme ajankohtaiset aiheet ja viestintätavat kolmelle seuraavalle kuukaudelle sekä kehitämme toimintaa.  Verkkopalvelujen viestintäryhmä on startannut jo 2021. Oman yhtiön viestintää miettiviä mahtuu ryhmään edelleen mukaan.

Kaukolämpöyhtiöille starttaamme pilottihankkeen, jossa kehitämme alan yhtiöille sopivimmat tavat ja materiaalit paikalliseen viestintään.

Viestijä, viestinnästä vastaava, asiakasvastaava tai yhtiön viestintää miettivä, tule mukaan!  

Osallistujat saavat käyttöönsä valmiit materiaalit oman yhtiön viestinnän tueksi ja kaikissa omissa kanavissa  jaettavaksi. Materiaalit ovat käytettävissä sellaisenaan tai niitä on helppo muokata oman yhtiön paikallisviesteillä.

Ryhmät on tarkoitettu etenkin henkilöille, jotka pyörittävät pienellä porukalla markkinointiviestintää yhtiöiden arjessa.

Kaukolämmön osalta pilottihankkeen tapaaminen oli 18.8.2022, seuraava tapaaminen tulossa pian. 

Verkkopalveluiden seuraava kokous on 23.8.2022 klo 10.00 Teamsissa. 

Tervetuloa mukaan! 

Lisätietoa:

Ari J. Vesa, tuottaja, päätoimittaja

0500 801 105 ari.vesa@energia.fi

Maija Immonen, myynti- ja markkinointipäällikkö

040 750 7270 maija.immonen@energia.fi