arrow_backward Uutisarkisto

Tätä olemme odottaneet: lähitilaisuuksina toteutettavia tapahtumia toteutuu useampia vielä ennen lomakautta!

Vielä ennen kesälomakautta pääsemme iloksemme toteuttamaan useampia lähitilaisuuksia! Vielä ehdit hyvin ilmoittautua mukaan, lämpimästi tervetuloa.

Vaikka syksy onkin vielä kaukainen ajatus kesän jälkeen tulevassa, alla muutama nosto syksyn tilaisuuksista. Ilmoittautua kannattaa näihinkin tilaisuuksiin hyvissä ajoin. Miten mainiota kun voimme todeta, että nähdään tilaisuuksissa!  

HUOM! EARLY BIRD -hinta Kaukolämpöpäiville voimassa toukokuun ajan.

Touko – kesäkuu

Energiateollisuuden kevätseminaari 12.5 – 13.5.2022, Hämeenlinna.

Laskutus & perintäpäivät 18.5. – 13.5.2022, Helsinki.

Kohderyhmä: Energia-alan laskutus- ja perintäpäivät on tarkoitettu kaikille energiayhtiöiden laskutuksen ja perinnän parissa toimiville. Ilmoittaudu: Energia-alan laskutus- ja perintäpäivät (adato.fi)

Kaasumarkkinapäivä 19.5.2022, Helsinki.

Kohderyhmä: Kaasu- ja energiamarkkinoiden toimijoille, myyntipäälliköille ja -johtajille, kehityspäälliköille ja -johtajille sekä kaasu- ja energiamarkkinoista ja niiden kehityksestä kiinnostuneet. Ilmoittaudu: Kaasumarkkinapäivä (adato.fi)

Energiateollisuus ry:n Työehtosopimuskoulutus, toimihenkilöt ja ylemmät toimihenkilöt 2.6.2022, Vantaa.  Kurssi on tarkoitettu ja se järjestetään työnantajan edustajille, esimiehille ja henkilöstöasioista vastaaville. Ilmoittaudu: Työehtosopimuskoulutus, toimihenkilöt ja ylemmät toimihenkilöt (adato.fi)

Sähkömarkkinoiden tiedonvaihtopäivät (SÄTI-päivät) 9.6 – 10.6.2022, Helsinki.

Kohderyhmä: Sähkömarkkinoiden tiedonvaihdon kanssa toimivat, niin myynti- kuin verkkoyhtiöt, sähkön myynnistä ja markkinoista vastaavat, palveluntarjoajat, palveluiden toimittajat, asiakkuuspäälliköt ja asiakkuusvastaavat. Ilmoittaudu: Sähkömarkkinoiden tiedonvaihtopäivät (SÄTI-päivät) (adato.fi)

Kaukolämmön Ykkösenä asiakas 15.6 – 16.6.2022, Turku.

Kohderyhmä: Ykkösenä asiakas -päivät on tarkoitettu laajasti kaikille asiakkuuksien kanssa tekemisissä oleville, kuten esimerkiksi asiakaspalveluhenkilöstölle, teknisen asiakastuen henkilöille ja tarkastajille sekä myyntihenkilöstölle. Mukaan ovat erittäin tervetulleita myös laitetoimittajat ja muut energia-alalla toimivat yritykset

Ilmoittaudu: Kaukolämmön ykkösenä asiakas (adato.fi)

Elokuu

Energia-alan EU-päivä 23.8.2022, Turku.

Kohderyhmä: EU-päivä on must ET:n EU-vaikuttamisessa mukana oleville Energiateollisuus ry:n jäsenille. Lisäksi se on hyödyllinen kaikille, jotka tarvitsevat ymmärrystä EU:n energiapolitiikan suunnasta ja siihen vaikuttamisesta.

Ilmoittaudu: Energia-alan EU-päivä (adato.fi)

Kaukolämpöpäivät 24.8-25.8.2022, Oulu.

Kohderyhmä: Kaukolämpöpäiville osallistuu vuosittain noin 250-300 kaukolämpöalan toimijaa ympäri Suomen. Kaukolämpöpäivillä keskustellaan ajankohtaisista asioista, katsotaan tulevaisuuteen ja kasvatetaan verkostoja. EARLY BIRD hinta voimassa toukokuun ajan!

Ilmoittaudu: Kaukolämpöpäivät 2022 (adato.fi)

Työehtosopimuskoulutus, työntekijät 25.8.2022, Vantaa.

Kurssi on tarkoitettu työnantajan edustajille. Kohderyhmänä ovat esimiehet ja henkilöstöasioista vastaavat.

Ilmoittaudu: Työehtosopimuskoulutus, työntekijät (adato.fi)

Sähköinen liikenne 30.8.2022, Vantaa. Ilmoittaudu: Sähköinen liikenne (adato.fi)

Kohderyhmä: Tilaisuus on tarkoitettu energiayhtiöiden palveluiden kehittämisestä vastaaville, myyntipäälliköille, verkkopuolen toimijoille, palveluntarjoajille sekä kaikille sähköisen liikenteen kehityksestä kiinnostuneille.

Laajemman toteutuskokonaisuuden näet tapahtuma- ja koulutuskalenteristamme: Tapahtuma- ja koulutuskalenteri | Adato