arrow_backward Uutisarkisto

Toivotamme uudet osaajat tervetulleiksi ilmaiseen webinaarikoulutukseen

Tuemme uusien osaajien sisäänajoa energia-alaan tarjoamalla ensimmäisen webinaarimuotoisen koulutuksen ilmaiseksi. Koulutusetu on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät aiemmin ole osallistuneet Adaton järjestämiin koulutuksiin. Edun saaminen edellyttää yhteystietojen jättämistä oheisen lomakkeen kautta. Lomakkeella voit ilmoittaa omat vastuualueesi ja kiinnostuksen kohteesi, jotta jatkossa tiedämme, mitkä tilaisuudet ja koulutukset voisivat hyödyttää sinua eniten. Edun hyödyntämisestä kannattaa mainita ilmoittautumisen yhteydessä.

Energia-alan luottokouluttajana pidämme huolta energia-alalla työskentelevien osaamisen kehittämisestä ja sen uudistamisesta. Koulutuksissamme kuulet, mitä alalla tapahtuu nyt ja tulevaisuudessa, mihin tulee varautua, millaisia tulkintoja tulee tehdä ja, minkä tyyppisiä ratkaisuja edelläkävijät ovat kehittäneet. Ajankohtainen koulutussisältö ja mahdollisuus luoda kontakteja muihin alan osaajiin ovat koulutustemme tärkeintä antia.

Tapahtuma- ja koulutuskalenterissa pääset tutustumaan tulevaan koulutustarjontaamme. Verkkokaupan puolelta puolestaan löytyvät jo pidettyjen etäkoulutusten tallenteet.