arrow_backward Uutisarkisto

Vihdoin on SÄTI -päivien aika!

SÄTI -päivät toteutuvat pitkästä aikaa 9.6. – 10.6.2022 Helsingissä. Mitä odotat näiltä päiviltä ET:n energiamarkkinoiden johtava asiantuntija Riina Heinimäki?

Ihan ehdottomasti ihmisten tapaamista. Aivan mahtavaa että pitkästä aikaa pääsemme tapaamaan ja vaihtamaan ajatuksia. Kohtaamiset ovat se juttu. Toimialalla on tehty erittäin hyvää yhteistyötä Datahubin käyttöönotossa, kiva juhlia porukalla sitä yhteistyöhenkeä joka on mahdollistanut kaiken tämän.

 

Muutama sana ajankohtaiskatsauksesta, mitä meillä on lupa odottaa?

Paljon tapahtuu juuri nyt, koko päivä on täynnä tiukkaa asiaa. Eletään mielenkiintoisia aikoja, datahub on otettu käyttöön ja se on tuonut muutoksia yhtiöiden käytäntöihin ja ET:n ohjeistukseen. Samanaikaisesti myös sääntelyä muutetaan. Muutoksia tapahtuu joka tasolla. SÄTI -päivät tarjoaa katsannan tähän kaikkeen.

 

Mitkä ovat terveisesi heille, jotka vielä saattavat pohtia ilmoittautumista?

Ehdottomasti mukaan! Niin kuin lupasin, päivät ovat täynnä ajankohtaista mielenkiintoista asiaa. Tauot ja iltaohjelma tarjoavat mahdollisuuden vaihtaa kuulumisia kollegoiden kanssa ja pitää hauskaa. Suositut ryhmätyöt palaavat ohjelmaan, sieltä on mahdollista saada uusia ideoita päivittäiseen tekemiseen ja tietenkin verkostoitua. Ryhmätyöt ovat paljon kaivattuja ja nyt saamme ne takaisin.

—————————————————————————————————————

Luvassa on siis iloisia kohtaamisia, paljon kaivattu ryhmätyökeskustelu, tiukkaa asiaa hauskanpitoa unohtamatta.

Nähdään SÄTI-päivillä!

Ilmoittaudu tästä linkistä mukaan