arrow_backward Uutisarkisto

Voimaa kaukolämmön paikallisviestintään – mutta mistä oikein on kyse? 

Voimaa kaukolämmön paikallisviestintään

– mutta mistä oikein on kyse? 

Kaukolämmön viestintätarpeet on tunnistettu. Nykyinen tilanne energiamarkkinoilla on nostanut asiakkaiden kiinnostuksen uudelle tasolle. Nyt on oikea aika tulla kehittämään kaukolämmön paikallisviestintää, yhdessä muiden yhtiöiden kanssa.

Toimintansa aloittanut viestintäryhmä kokoaa yhteen samassa tilanteessa olevat kaukolämpöyhtiöiden viestintävastuulliset ja viestinnästä kiinnostuneet. Viestintäryhmässä pääset keskustelemaan säännöllisissä Teams -tapaamisissa kollegoiden kanssa ajankohtaisista viestintäaiheista ja -haasteista.

Viestintäryhmän jäsenenä saat käyttöösi ajankohtaisia tekstejä, kuvia, infograafeja ja videoita sekä suoraan somepäivityksiin sopivaa materiaalia. Ryhmään osallistuminen ei vie kohtuuttomasti aikaasi, kokoonnumme Teamsissä 4-6 kertaa vuodessa.

Miten ryhmä toimii?

Ryhmää vetää Adato Energia Oy:n viestinnän tuottaja Ari J. Vesa.

Hän johtaa ryhmän tapaamisia, tuottaa ja teettää kokouksissa ajankohtaisiksi todettuja viestinnän materiaaleja. Materiaaleja toimitetaan jäsenille kuukausittain.

Mukana ryhmien toiminnassa on myös FinDHC:n viestintäkoordinaattori Justus Luokkanen. Ryhmässä koordinoidaan yhteiset aiheet ja tuetaan materiaalia tukemaan valtakunnallista viestintää paikallisesti.

Mihin tätä tarvitaan?

Ryhmä on syntynyt alan yhtiöiden paikallisviestintätarpeeseen, jota usein tehdään pienillä resursseilla. Viestintäryhmän materiaalit toimitetaan yhtiöille valmiina, yhtiön omissa kanavissa käytettäväksi. Viestintämateriaalit soveltuvat käytettäväksi joko oman viestinnän lisänä tai valmiina viestintäpakettina yhtiöiden paikalliskanavissa.

Maksaako ryhmän toimintaan osallistuminen?

Kyllä, ryhmä on kuukausimaksullinen, yksi osa Adato Energia Oy:n viestintäpalveluita. Vuoden 2022 puolella pääset tutustumaan ja kehittämään toimintaa maksutta. Saat myös käyttöösi vuoden 2022 materiaalit. Vuoden 2023 alusta materiaaleista ja ryhmään osallistumisesta peritään 350 euron kuukausittainen korvaus.

Miten pääsen mukaan?

Ilmoittaudu mukaan webinaariin, loppuvuoden kehittämispalaveriin tai suoraan pitkäjännitteiseen ryhmän toimintaan alkaen tammikuussa 2023.

Ilmoittaudu webinaariin:

Pidämme myös 15.12.2022 Kello 8:30 – 9:00 webinaarin, jossa FinDHC:n viestintäkoordinaattori Justus Luokkanen ja Adaton päätoimittaja Ari J. Vesa kertovat viestinnän ja paikallisviestinnän yhteensovittamisesta sekä palveluista, ilmoittaudu tästä linkistä. 

Kaukolämmön viestintäryhmän vuoden viimeinen tapaaminen: 

Ilmoittaudu vuoden viimeiseen maksuttomaan kaukolämmön viestintäryhmän kehittämispalaveriin 28.11.2022 klo 09.00-10.00 tästä linkistä. 

Ilmoittaudu ryhmän vuoden 2023 toimintaan:

Riitta Lahti, p. 0505481127 riitta.lahti@energia.fi

Ryhmän kotisivu, lisätietoa sekä yhteydenottolomake tästä linkistä.

Lisätietoa:

Ari J. Vesa

viestinnän tuottaja, päätoimittaja

0500 801 105

ari.vesa@energia.fi

&

Maija Immonen

myyntipäällikkö

maija.immonen@energia.fi

0407507270